Продължете към съдържанието
Начало » Бизнес Услуги

Бизнес Услуги

Бизнес Услуги за Вас и Вашия Бизнес сайт.

Когато искате да постигнете успех в пускане на нов продукт, често се налага да прибегнете до услугите на няколко фирми. Това води до много различни проблеми, загуба на време и скъпа крайна цена. Точно за това сме затворили кръг от Бизнес услуги, необходими за Вас и Вашия бизнес. Много по-лесно е да говорите с един човек, отколкото с десетки. Този тип мениджмънт дава много по-добри и бързи резултати.

Реклама в Google или Facebook

Изготвяне на Бизнес реклами за услуги, продукти и кампании.

Бизнес дизайн, Модна линия , забавни реклами и други.

Facebook Бизнес администратор, Страници, групи и магазини.

Модна, Продуктова, 360 градуса фотография. 

Статии, Блогове, Новини, Основни текстове и Копирайтинг 

YouTube реклами, FB видео, Отразяване на събития и други

Интерактивни и Продуктови каталози, Бизнес презентации

Live тест на системи, Онлайн портали и онлайн магазини

Бизнес услуги достъпни за всеки

Често при нас идват разочаровани клиенти от колеги направили сайт за прилична сума пари без да довършат останалото. Готовите снимки от Интернет са общо използвани от всички Разработчици на сайтове. Но когато вложите Висококачествени авторски изображения, тогава Google дава висока оценка за положения труд. Освен това повечето разработчици на сайтове нямат представа от SEO оптимизация. Не случайно сайтовете са красиви и функционални, НО НЕВИДИМИ!

Бизнес услуги

Плащате оптимизирана цена

Всеки бизнес се нуждае от оптимизиране на разходите. Много по-евтино излиза, когато доставяш няколко различни услуги от едно място. Тогава цената се оптимизира спрямо подаденият обем от работа. А вие искате ли да спестите пари като поверите важните неща на една компания?

Call Now Button