Бизнес фотография

Нашата агенция за Дигитален маркетинг може да предложи Бизнес фотография за Вашите корпоративни нужди.  Всеки клиент и всеки сайт има нужда от индивидуално заснемане на продукти за онлайн каталози или презентация. Това което можем да предложим ние:

РЕКЛАМНА И ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

Когато представяте онлайн продукт, то Вашата снимка е първото, което ще впечатли. Продуктовата фотография може да се извършва по много и различни начини. Важното е да впечатли потребителя на тази стока. Нашата Агенция предлага статично, динамично и 360 градуса заснемания. Презентацията може да съдържа звукови ефекти, аудио запис обръщения или естествени звуци на продукта.

ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАСНЕМАНЕ НА Къщи, Апартаменти и Сгради

За продажба на имот или презентация на новопостроена сграда, за нуждите на Вашия сайт можем да предложим професионално заснемане. Фото услугите могат да се комбинират и с виртуална 360 обиколка. 

Фотосесия за автомобил, мотор или друг обемен предмет в 360 презентация

Уникално по рода си заснемане във специализирано фото студио за автомобили и мотори. Всяка фотосесия може да се вгради директно в сайт, да се отвори на различни устройства и да се добави в обява за продажба.

Каквито и да са вашите нужди , нашата цел е да покрием вашите стандарти.

Обадете ни се сега и ще отговорим на всички важни за Вас въпроси

ВИЖ ОЩЕ ОТ НАШИТЕ БИЗНЕС УСЛУГИ

Реклама в Google или Facebook
Call Now Button