Продължете към съдържанието
Начало » Онлайн каталози

Онлайн каталози

Изработка на Онлайн каталози

Независимо , че съвременните сайтове разполагат с изключително много функции, Онлайн каталози са често предпочитани за листване на голямо количество продукти.

Всеки един каталог може да бъде разработен за продуктово представяне или като цялостна фирмена презентация.

Ако компанията ви разполага с множество различни продукти, фирменият каталог може да изведе задълбочено определен брой от тях във вид на промоция или да се комбинират в специални пакетни предложения.

Типове формати на Онлайн каталози

Всеки бизнес има специфични изисквания към начина на комуникация с клиентите. Често предпочитан и вероятно най-разпространен тип Онлайн каталози  е PDF формат. Но освен файловото съкращение, трябва да се има предвид къде ще се листва каталога – типа устройство. Добре е да се залага на бързи връзки, навигация и съвременно компресиране за безпроблемна работа.

Защо да правя онлайн каталог

Ако искате да правите имейл маркетинг, да изпратите вашата презентация на потенциални клиенти, да представяте компанията на международни пазари чрез различни портали, то вашият онлайн каталог е точно това, от което имате нужда. В примерният каталог по-горе сме ви показали типична онлайн презентация на два езика. Тя е интерактивна и направена да работи еднакво добре на всякакви устройства.

Ако искате да направите търговска брошура за месечни кампании, то дигиталният каталог може да Ви позволи да направите една красива сезонна презентация или акция по определен празник. Това е страхотен начин да подобрите представянето. Тя може да съдържа звук, ефекти на движение и още атрактивни за клиента визуализации.

Update на онлайн каталог

Изработката на всеки каталог започва от работен файл. По всяко време може да бъде променено част от съдържанието на вашия каталог. След промяната е добре да се впише на началната страница датата на неговата актуализация. Така вашите клиенти ще знаят, че поддържате каталога си актуален и по-лесно ще могат да се доверят не неговата информация.

Може ли да се разпечата онлайн каталог

Напълно е възможно да се разпечата един онлайн каталог в хартиена брошура. За целта трябва нашият дизайнер да знае предварително в какъв формат смятате да разпечатате вашият каталог. Това е важна стъпка заради предпечатната подготовка, която трябва да се направи още в самото начало. Ако смятате да ползвате готовия каталог само за онлайн презентация, то предпечат не е необходим и съдържанието се адаптира за използване онлайн.

Как да поръчам изработка на онлайн каталог или презентация

Може да ни изпратите на имейл вашият модел каталог, с който вече разполагате и да ни кажете какво искате да подобрим в него. Ако нямате такъв, може да ни изпратите друг онлайн каталог, който харесвате като структура, а нашите дизайнери ще изработят ваш персонален по негов облик. Колкото до фирмената презентация – тя трябва да бъде огледало на вашата корпоративна идентичност. Там нашите дизайнери ще развихрят въображението си и ще Ви предоставят една наистина изискана корпоративна визия. 

За всички въпроси може да се свържете директно с нас. 

ВИЖ ОЩЕ ОТ НАШИТЕ БИЗНЕС УСЛУГИ

Реклама в Google или Facebook
Call Now Button