Продължете към съдържанието
Начало » Изработка на сайт

Изработка на сайт

Всяка нова изработка на сайт започва от бял лист хартия.

В следващите няколко реда ще се опитаме да обясним подробно защо Ви е необходима Изработка на фирмен сайт. Това е Вашата визитна картичка в глобалната мрежа. Там ще представяте Вашите услуги, продукти и информация важна за потребителя. Всички Нови уеб сайтове започват от бял лист хартия. Нашата компания има специфичен подход в изработката на сайтове.

Първо и вероятно най-важното е да се проведе консултация с клиента.

За да разберем как функционира Вашият бизнес трябва първо да го опознаем в детайли. Това на практика означава да станем Ваш клиент преди да започнем изработката на сайт. Трябва да знаем какво мислят клиентите Ви. Как е структуриран процеса Ви на обслужване и докъде сте готови да стигнете в развитието. Това е дългосрочна стратегия, на която основите трябва да се поставят в самото начало. Нали къща се строи от основите, а не от покрива. 

Красив дизайн за нов сайт е равно на успех в продажбите.

Всяка фирма, търговец или човек на свободна практика има своята неподправена индивидуалност. Това е нещото, което отличава Вас от конкуренцията. Ние искаме да представим Вас и Вашата компания в един съвременен и разбираем стил. По време на консултациите ще Ви помогнем да преодолеете трудностите в изграждането на т.н. Корпоративна идентичност. Нашият екип от дизайнери и фотографи могат да преобърната представата Ви за красота и стил.

Изработка на One page сайт, многослоен сайт или онлайн магазин.

Това е последната фаза от проучването. След като определим правилната структура на Вашия нов сайт, можем да започнем работа. Всеки уебсайт е строго индивидуален и съобразен с Вас. За да постигнем високи резултати трябва да си поставим достижими граници. Ако искате развитие плавно и сигурно, започнете от постижими за Вас цели. Винаги можем да добавим още страници, продукти и артикули във Вашия сайт. Нека да не се самозалъгваме, че един служител може да бъде цял оркестър дори да свири на всякакви инструменти. Бъдете силни и специализирани в това което вярвате, че може да направите сам.

ONE page уеб сайт

ONE page уеб сайт

Стилна и опростена визия;
Лесно достъпна информация;
Евтин за изработка;
Може да се доработи в голям сайт:
Труден за оптимизация по множество ключови думи;

Мulti page сайт

Всяка страница със собствена тема;
Лесен достъп до информация;
Подходящ за всеки бизнес; 
Може да се праработи в онлайн магазин;
Подходящ за създаване на БЛОГ;
Оптимизация по множество ключови думи;

Онлайн магазин

Динамично съдържание;
Продуктови каталози;
Търсачки и филтри;
SEO оптимизация на всеки продукт;
Директна интеграция във Faceboock;
Dropshipping / Дробшипинг методи;

Call Now Button