Продължете към съдържанието
Начало » Рекламни видеа

Рекламни видеа

Рекламни видеа нужното представяне онлайн

В зависимост от нуждите на вашата компания и нейният бизнес профил, можем да изработим кратки Рекламни видеа. Този тип реклама достига до много по-голям брой потенциални клиенти.

Включването на кратка Видео реклама в YouTube или Facebook може само за няколко секунди да привлече вниманието на всеки зрител и да го накара да посети вашия сайт.

Всички знаем, че видео съдържанието се възприема много по-лесно от банери , постове и други видове реклами. 

Абсурдни реклами, но запомнящи се

Запомнящо се Видео без особено съдържание. Макар много от рекламите да насищат умовете ни с ненужни теми, можем смело да кажем, че те успяват да достигнат до милиони потребители. Разбира се това зависи и от начина на споделяне на дадено видео съдържание.

Ако искаме да Ви докажем нещо, то този пример „Сега е момента за …….“ предполагаме, че вече се досещате откъде идва тази фраза и вероятно я свързахте с дадена реклама!

Често обаче тези примери са единствено и само насочени към дадената реклама, а не към вашия бранд. Ще се опитаме да Ви подскажем още една реклама станала хит в мрежата и кошмар за родители. Ще заместим оригиналната фраза с алтернативна „дъмбо, дъмбо, дъмбо весели…….“.

Ако сте познали рекламата, то вероятно имате дете/деца и поне 10 пъти на ден сте чули тази безумна реклама. Тук отдела по маркетинг на въпросната верига таргетира рекламата не към Вас, реалните клиенти, а към вашите деца. Това е така, защото всеки родител иска малко или много да направи детето си щастливо. Ще се учудите колко лоялен клиент са децата.

Таргетиране на клиенти определят типа Рекламни видеа.

Ще продължим с кратко ревю на правилно таргегиране към група клиенти. Когато правим анализ на продуктите и услугите Ви трябва да се изработи модел на клиента. Това включва анализ на потребност, пол, локация и още няколко други стъпки. След като се направи детайлен анализ може да се пристъпи към написване на сценария за вашата реклама. 

Да, всяка реклама има сценарий. Това на практика е кратък филм. Важното е зрителят да е силно впечатлен. Нашите анализатори взимат предвид и добрите практики на международни брандове, правещи реклами със сходно съдържание. Все пак сме далеч от идеята да откриваме топлата вода. Но всяка проявена творческа индивидуалност може да провокира висок рейтинг и успеваемост.

Колко Рекламни видеа са необходими

За да достигнете до максимален брой потенциални клиенти, вероятно трябва да са поне три вида. Едно основно хоризонтално ориентирано с малко по-дълга продължителност до 1 минута. Едно с изрязано представящо вашият бранд, продукт или услуга до 5 секунди и едно с Вертикална ориентация. Изключително популярни в последно време са така наречените Ролкови (Reels) видеа.

Ролките са забавни, завладяващи видеоклипове, в които можете да изразите творчески историята на марката си, да образовате аудиторията си и да бъдете открити от хора, които може да харесат бизнеса ви. 

ЦЕНА на Рекламно видео

Макар това да е основното, което интересува всички бизнес предприемачи можем да обобщим отговора по следният начин. Цената на едно рекламно видео до две минута може да струва от 100 лева  до 10-ки милиона лева. Сега вече започват да нахлуват всякакви въпроси защо, как  и други. Само за кратка справка ще кажем, че най-скъпата реклама до сега остава на Chanel No. 5 – 2004 г. – 33 млн. долара

Излагаме кратка разбивка на разходите:
1. Кога и как се снима видеото? Може да се наложи да се снима извън пределите на нашата страна. Това определено струва скъпо;
2. Професионални актьори. Тези, които взимат участие във вашата реклама имат хонорар. В зависимост от актьора хонорара може да изяде и над 70% от бюджета;
3. Статисти, декор и други необходими за създаването на рекламата. Понякога се налага да се унищожава готова продукция предоставена от Вас, за да направим рекламата стилна;
4. Снимачен екип, режисьор, озвучител, осветление, каскади и всякакъв друг тип екип, които ще са необходими за осъществяване на рекламата.

За повече информация относно цени, може да се свържете с нас и да ни разкажете за вашите идеи. А видеото, което виждате е рекламата за 33 млн. долара.

ВИЖ ОЩЕ ОТ НАШИТЕ БИЗНЕС УСЛУГИ

Реклама в Google или Facebook
Call Now Button