Продължете към съдържанието
Начало » SEO етика

SEO етика

SEO етичен кодекс

За да доставяме висококачествени услуги нашата компания поставя граници на SEO етика пред своите клиенти. В тази страница можете да научите повече за това което Не-бихме направили. За нас е важно да работим с професионалисти и хора с ясен и прозрачен бизнес.

Без дублирано съдържание.​

Важно е да отбележим , че при процесите на SEO оптимизация ние не копираме съдържанието на вашите конкуренти. Това е не допустимо и в разрез с нашата SEO етика. Ако искате да изградим вашата уникална идентичност то пътя на успеха не е свързан с Copy and paste. 

Без вътрешна конкуренция

Запазваме правото си да откажем на всеки клиент SEO оптимизация, ако вече в нашето порт фолио присъства конкурентен бизнес. Това е така защо ние Не желаем да правим вътрешна конкуренция в собствената си работа. Да обобщим, ако Вие имате Автосервиз в София и искате SEO от нас и ние работим с друг Автосервиз в София то отговора ще бъде НЕ. Но ако вашият сервиз е в Пловдив то бихме обмислили как да направим SEO оптимизацията така, че да не пречи на другите наши клиенти. Все пак Първото място в Google е само едно.

Фалшиви новини и незаконни сайтове.

Нашият екип не толерира фалшиви новини, измамно съдържание или незаконна дейност. По тази причина проучваме всеки наш нов клиент преди да пристъпим към извършване на работа. Ако сметнем, че потенциално извършвате едно от горе посочените действия тогава няма как да работим заедно. В случай, че след завършване на проект по Изработка на нов сайт или SEO оптимизация, клиента реши да злоупотребява със своите клиенти ние можем да прекратим веднага съвместното ни партньорство. Важно е да знаете, че кибер измамите се наказват строго от международното право и е основен приоритет на нашата SEO етика.

Кибер сигурност​

По време на изпълнение на поети ангажименти към вас, нашият екип може да достигне до чувствителна и фирмена информация която не бива да бъде разгласяване. Всеки един клиент получава Декларация за Кибер Сигурност. Тази декларация служи като гаранция, че нито един от служителите на фирмата няма да разгласява каквато и да е информация с трети лица. Можете да разчитате на пълна дискретност от наша страна.

Мисията невъзможна

Рано или късно всеки експерт може да се сблъска с невъзможна цел. Но повечето такива цели сами по себе си НЕ СА НЕВЪЗМОЖНИ! По скоро са зададени невъзможни за изпълнение от страна на клиента. Не можем да гарантираме хиляда продадени артикула защото сте на Първо място в Google. Можем да гарантираме Голям трафик и Уникални посещения. Другото зависи от вашият бизнес модел. Ние не продаваме вашите услуги и продукти, а само Ви правим ВИДИМИ!

Безплатен обяд няма и при нас

Всеки клиент е важен за нас, но нищо не е на всяка цена. Работата която извършваме за да изградим сайт, оптимизация, редизайн или друга част от нашите Бизнес услуги е платена. Нужното време което инвестираме във вашият Бизнес следва да бъде заплатен справедливо и на време.

Работно време и вежливо отношение

Като всеки друг бизнес и нашият има работно време. Моля да се съобразявате с него и да дадете шанс на нашият екип да почива след края на работният ден. Работата по изграждане на сайтове, оптимизация, поддръжка или други услуги е обвързана със спазване на срокове. Ние държи на тези срокове и те са в основата на коректното изпълнение на поетите ангажименти. Нашата работа е добре планира по часове както Вие планирате вашата.

Връзката с Вас трябва да е възможна

Когато сключите договор с нас за изпълнение на конкретни задачи, трябва да сте част от този процес. Ние имаме нужда да обсъждаме своевременно възникнали въпроси от процеса на работа. Ако не можем да се свържем с Вас повече от един работен ден то това се явява проблем и за нас. Моля подсигурете ваш заместник, които да може да взима адекватни решения за Вашият бизнес. Комуникацията е в основата на добре свършената работа.

Препоръката е символ на добро партньорство

Така както вашият бизнес така и нашият има нужда от препоръки. Това е онази малка финална крачка която трябва да извърши от страна на клиента при завършване на проект. Ние молим нашите клиенти да оставят мнение за нашето обслужване. То помага и на други Фирми да достигнат до нас. Времето нужно да оставите препоръка ТУК е само 1 минута. Отделете я за да помогнете и на нас в развитието ни.

Call Now Button